Over onze Grafdecoratie en Graflantaarns

 
  Uw Urnwebshop bestelling wordt vanaf € 150 gratis per verzekerde koerier

En altijd gratis retourneren!
 

Op het graf- of urn-monument van een dierbare kunt u diverse accessoires plaatsten. Zoals een vaas, lantaarn of lamp, een urnenmuur-vaasje of gedenk-lantaarntje. Door hier gepast gebruik van te maken kunt u de overledene op een persoonlijke, stijl- en respectvolle manier gedenken en/of eren met een bloemetje, een lichtje of een kaarsje.
 

Deze grafaccessoires zijn echter nogal prijzig in aanschaf, zoals u misschien ontdekt heeft.
Bij de vakhandel staan vele robuuste stenen of zwaar bronzen lantaarns en vazen uitgestald.
Vaak hevig gedecoreerd en nogal barok van vormgeving. En kostbaar!
 

Als u bij tuincentra, Hema, Blokker of Action gaat zoeken, vindt u alleen goedkope meuk of Chinese namaak.
Waardoor uiteindelijk inferieur (giet)ijzer of andere detonerende en roestende prullaria op uw dure graf- of urnmonument belandt.
Met onuitwisbare vlekken op het graniet tot gevolg.
Wij leveren u het duurzame, moderne, niet oxiderende èn betaalbare alternatief.
Via Internet met hoge kortingen en duidelijke, afgeronde prijzen!
Bezorgd per PostNL-koerier, uiteraard volgbaar via Track & Trace-nummer.
Tegen kostprijs!

Wij leveren als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis.
Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland.
Houdt daar aub rekening mee!

 

In onze Voordeelwebwinkel Graflantaarn.nl vindt u naast een ruim aanbod Grafvazen, Luxe Grafvazen, Graflantaarns, Luxe Graflantaarns, Graflampen, Olielampjes, LED-kaarsen en complete Grafsets (met nog meer voordeel) in verschillende prijsklassen en kleurstellingen.
 

U kunt ze los toepassen. Of met draadeind, zuurvrije huishoudkit of ons handige RapidFix montagesetje eenvoudig zelf muurvast en onzichtbaar bevestigen op de steen.
 

Graflantaarn.nl levert graf- en grafsteendecoraties van louter de hoogste kwaliteit.
 

Direct van de fabriek. Gemaakt uit de beste en meest duurzame materialen mogelijk:
licht 316-plaatstaal (de allerbeste kwaliteit roestvast staal; oftewel rvs),
massief gedraaid rvs (zware kwaliteit 316-staal) of gegoten MS58-messing
(geelkoper, met een unieke coating tegen oxidatie en verkleuring).
Geselecteerd en uitvoerig getest op weerbestendigheid en kleurechtheid.
Voor langdurige en probleemloze toepassing op graven en op, aan of in urnenmuren.
Met liefde gemaakt door een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring.
Met gepaste zorg omkleed.
 

Ons innovatieve assortiment is overzichtelijk en compleet.
Even hoogwaardig en duurzaam als artistiek verantwoord.
Zowel esthetisch als technisch perfect in afwerking.
 

Modern & strak, zonder al teveel poespas.
U zult verbaasd staan van de (zware) kwaliteit.
Door ons geleverd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
 

Milieubewust en duurzaam aan u opgestuurd in gebruikte dozen en oud papier als verpakkingsmateriaal.
Via een duurzaam en betrouwbaar koeriersbedrijf. Goed verzekerd. Tegen kostprijs. Of zelfs gratis!

Gecertificeerd met het QShops Keurmerk

Onze Voordeelwebwinkel Graflantaarn.nl is sinds 2012 officieel gecertificeerd met het erkende Qshops Keurmerk voor veilig online winkelen. Om u ervan te verzekeren dat wij betrouwbaar en eerlijk zijn. Qshops Keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert en certificeert. U als consument krijgt hierdoor meer zekerheid dat u veilig aankopen bij ons kunt doen. Als aangesloten bedrijf committeren wij ons inhoudelijk aan hun voorwaarden en handelen volgens de strenge gedragscode van Qshops.
 

qshops

Regelmatig Uitgeroepen tot Beste Bedrijf van het Jaar

Onze Voordeelwebwinkels zijn op 30 maart 2018 door bedrijvendatabase Alle Bedrijven In (1.3 miljoen ondernemingen) en anno 2023 ruim 80.000 tevreden klanten officieel uitgeroepen tot Beste Bedrijf van het Jaar. Net als in voorgaande jaren trouwens. Het eindoordeel luidt wederom: Excellent, met waarderingscijfer 9.6. Dank voor alle lovende woorden. Wij zien dit als de bekroning op ruim tien jaar harde en gepassioneerde arbeid. Wilt u alle beoordelingen nog eens nalezen, of wilt u zelf een recensie schrijven, klik dan op een van de logo's of onze winnaarscertificaten hieronder.

 winnaar 2013 logo.png ''

001.jpg001.jpg   Winnaars certificaat voor alle webwinkels van Urnwebshop.nl!

 

Beoordeeld als Klasse Shop via Beslist.nl

Onze Voordeelwebwinkels Graflantaarn.nl Urnwebshop.nl en Dierenwinkel.nl en worden al vele jaren achtereen door onze klanten bij Beslist.nl (de grootste vergelijkingssite van Nederland en België) uitgeroepen tot Klasse Shop en Top Winkel, met de hoogst haalbare score voor bestelgemak, levering en aftersales. Het eindoordeel op alle vlakken: Uitstekend! De reviews zijn ook hier unaniem lovend. Hartelijk dank daarvoor. Wilt u de beoordelingen nalezen of wilt u zelf een recensie schrijven, klik op de banner hieronder.

Keurmerk KLASSE SHOP bij beslist.nl

Tevens Aanbevolen door Shopmania

Onze Voordeelwebwinkels worden sinds 2007 elk jaar wederom aanbevolen door de strenge internationale vergelijkingssite Shopmania.
Ook hier zijn we een beetje trots op...

ShopMania

Genomineerd voor de Funeral Awards

Grafdecoratie.nl, Graflantaarn.nl en Urnwebshop.nl zijn niet voor niets reeds in 2010 genomineerd voor de Funeral Awards. Op de criteria: Functionele producten. Sereniteit, origineel en vernieuwend accent. Aantrekkelijk, modern en klantvriendelijk. Milieubewust. Prijs/kwaliteitsbewust in de markt. Toekomstgerichte visie. Serviceverlening is een pluspunt. En wettelijk aan alle eisen voldoend en toegestaan.
Inmiddels zijn we alweer 12 jaar en vele, bijna ontelbare innovaties verder...

Gecertificeerd als Duurzaam en Groen Bedrijf

Logo GroeneZaken

 

Urnwebshop B.V. en dus ook Graflantaarn.nl ondernemen zo duurzaam mogelijk. Wij zijn officieel een Groen Gecertificeerd Bedrijf. Zie voor een uitvoerig verslag: groenezaken.com/urnwebshopnl.
Zo scheiden wij afval, maken zo weinig mogelijk gebruik van de auto en werken het liefst met de groenste verspreider van Nederland (PostNL, het voormalige TNT Post). Wij combineren bestellingen om het aantal transportbewegingen te minimaliseren. Daarnaast hergebruiken wij voor het verpakken en versturen van bestellingen milieubewust oude kranten, folders en dozen (in plaats van plastic of nieuw materiaal). Wij vragen u vriendelijk hetzelfde te doen. Of ons verpakkingsmateriaal na ontvangst bij het oud papier te voegen.

Verantwoord en duurzaam ondernemen vertaalt zich in diverse aspecten: het product, de makers, de verpakking, het transport en de medewerkers. Onze producten zijn gemaakt vanuit natuurlijke basis en opgebouwd uit zuivere, niet giftige grondstoffen. Ook binnen onze bedrijfsprocessen speelt milieubewustzijn een rol. Zo draaien wij op de groene servers van Hostnet en Myshop.

Door onze langdurige relaties hebben wij sterke vertrouwensbanden opgebouwd met leveranciers. Wij kiezen die mede aan de hand van onze bedrijfsnormen: hoogwaardige kunstenaarsproducten, liefst kleinschalig geproduceerd op een verantwoorde wijze. Zo groen mogelijk. Zo voert onze voornaamste partner regelmatig overleg met buitenlandse producenten en bezoekt productielocaties, bijvoorbeeld in India. Zo zijn zij in staat dit te certificeren en te bewaken. Zij bieden zodoende zekerheid vanaf de grondstof tot de aan de overdracht van het product aan onze klanten.

Ons beider manier van werken is gebaseerd op principes van rechtvaardige handel. Zo zijn er vooraf afspraken omtrent goede arbeidsomstandigheden en kinderarbeidvrije productie gemaakt en contractueel vastgelegd. Mede hierdoor kunnen onze leveranciers zich verder ontwikkelen en een betere levensstandaard voor hun medewerkers garanderen.

Verantwoord ondernemen heeft grotere impact als wij er allemaal onderdeel van zijn. Samen met Pay It Forward World zijn daarom diverse buitenlandse projecten gestart. Met als doel relaties te stimuleren, te bewegen en bij te laten dragen aan een betere wereld. Wij richten ons samen met PIF World op sociaal verantwoorde projecten op het gebied van educatie, gezondheid, noodhulp en ondernemerschap. Op een online podium komen personen, bedrijven en non-profits samen om elkaar te inspireren, plannen te ondersteunen en een positieve verandering te creeeren voor mens, dier en planeet.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Op veler verzoek zijn wij met onze Voordeelwebwinkels Urnwebshop.nl en Graflantaarn.nl gestart om u ook via internet het beste en meest duurzame te bieden. Tegen een eerlijke, zo laag mogelijke prijs.

Zo zit in de prijzen van onze Voordeelsets een korting verwerkt van minstens 20 procent tot wel 50 procent ten opzichte van de losse aanschaf. En krijgt u bij aankoop van een graflantaarn een gratis lichtbron: een olielampje in dezelfde kleur of een ultramoderne LED-kaars (winkelwaarde: zo’n € 14).

Zoek in onze Webshop de door u gewenste lantaarn uit en vink uw lichtbron naar keuze aan.
Het behoeft geen betoog dat onze producten in het echt mooier zijn dan op de foto...
Kleuren kunnen echter door uw beeldschermafstellingen iets afwijken.

Wij verwijzen u hierbij graag door naar onze Voordeelwebwinkel Urnwebshop.nl, waar naast al onze Grafdecoratie, ook Sierurnen, Assieraden en Dierenurnen het voordeligst geprijsd te koop zijn.

Bestellen gaat bij ons uiterst eenvoudig. Betalen kan vertrouwd via uw eigen bank (via internetbankieren in een vertrouwde omgeving). Of via de beveiligde en afgeschermde betaalsystemen iDEAL of PayPal. Klanten uit België kunnen kiezen voor BanContact. Onze klanten kunnen ook achteraf betalen: met een digitale acceptgiro van Riverty - het nieuwe AfterPay, die binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling moet worden voldaan.
Het bekijken of afhalen van grafaccessoires in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van Steenbergen kan ook (dat scheelt u alweer verzendkosten).
U krijgt van ons per e-mail een bestelbevestiging èn een betaal- en verzendbevestiging.

Wij leveren echt zo snel mogelijk; doorgaans binnen 2 dagen. Verzekerd, per koerier. En onder alle garanties en condities die u mag verwachten.
Zo heeft u uw bestelling 14 dagen op zicht. Voldoet een artikel niet, dan krijgt U direct uw geld retour.
Graflantaarn.nl valt onder de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Zie ook onze Leveringscondities.

Geïnteresseerden nodigen we uit om een Virtuele rondleiding te maken door de witblauwe AMV-fabriek waar onze grafdecoratie gemaakt wordt.

Mocht u verdere vragen hebben, meer informatie wensen, belt of mailt u dan gerust.
Onze klantenservice stelt persoonlijk contact met u zeer op prijs.
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag 09.00 uur tot vrijdag 17.00 uur.
Stuurt u in het weekend aub een e-mail. 
Wij helpen u graag verder. En tonen u met liefde onze fraaie producten.
Want die moet u eigenlijk gewoon even zien, voelen en vasthouden.
Dan bent u net als wij, meteen verkocht.

Tot uw dienst of misschien tot spoedig ziens!

© Urnwebshop B.V., 2009 - 2023